Pozvánka na „Večer splněných snů“

10. 10. 2012

už zítra od 19:00 hodin se v divadle Archa uskuteční „Večer splněných snů“ v rámci úspěšného dokončení letošního projektu „Cesta za sny našich dětí“ vozíčkáře Heřmana Volfa. Ten se na podporu 18 handicapovaných dětí z celé ČR vydal letos v létě na unikátní 2076km dlouhou cestu z Prahy za norské Oslo, a to na speciálním kole s ručním pohonem – handbike. Díky spolupráci s Nadačním fondem Cesta bezpečí a České abilympijské asociace se nám podařilo sehnat finance pro splnění dětských snů. V divadle Archa tak proběhne předávání dárků dětem + zajímavý hudební program s promítáním ukázek z cesty Heřmana Volfa a z domovů dětí, pro které jel. Po skončení programu následuje raut, kde je možné setkání a diskuse s tvůrci projektu, dětmi a samozřejmě hlavním protagonistou Heřmanem Volfem. 
NA TY Z VÁS, KTEŘÍ JIŽ SVOU ÚČAST POTVRDILI SE MOC TĚŠÍME A TI, KTEŘÍ TAK JEŠTĚ NEUČILI A MAJÍ ZÁJEM SE VEČERA ZÚČASTNIT, PROSÍM, POTVRĎTE SVOU ÚČAST BĚHEM DNEŠNÍHO DNE. 

Trailer k projektu „CESTA ZA SNY NAŠICH DĚTÍ“ http://vimeo.com/50137751

Pro bližsí informace se na mne neváhejte obrátit.

S přáním krásného dne,

MgA. Tomáš Pchálek
PR koordinátor
602 633 020

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit