Pozvánka na Happening za lepší život pro lidi s duševní nemocí

3. 10. 2012

Vážení přátelé,

zveme vás k účasti na happeningu za lepší život pro lidi s duševní nemocí, který se uskuteční 10.října 2012 od 15.00 na Palackého náměstí v Praze před budovou MZ.

Proč je vaše účast zásadní:

Máme před sebou jedinečnou možnost prosadit zásadní transformaci psychiatrické péče v ČR. Jde o největší příležitost od roku 1989, neboť na transformaci by bylo možné využít miliardy korun ze strukturálních fondů EU na období 2014 – 2020.

Tato příležitost nesmí být promarněna. Přimějme vládu, aby začala konečně podnikat kroky k transformaci systému psychiatrické péče a zlepšení života duševně nemocných!

Podrobnější informace o tom, jak chceme potřebných změn dosáhnout, najdete v přiložené Deklaraci vytvořené Platformou pro transformaci péče o lidi s duševním onemocněním, která je seskupením zástupců odborných společností, poskytovatelů služeb, pacientských a rodičovských organizací jakož i jednotlivců

V příloze naleznete také leták s programem happeningu.

 

Hezký den přeje

Jan Jaroš
výkonný ředitel
o.s.KOLUMBUS
tel.:222 932 718
mobil:774 279 350
mail: jan.f.jaros@seznam.cz
www.os-kolumbus.org

 

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit