Informace č.: 71 – 2012

13. 9. 2012

Vážení přátelé, 

dnes 13. 9. 2012 bude v pořadu České televize „Máte slovo“ tématem Karta sociálních systémů. K tomu tématu rádio Impuls pořádá anketu včetně diskuze. 

Posílám Vám odkaz na tyto stránky: 

http://regiony.impuls.cz/hlavni-zpravy/socialni-karta-nocni-mura-pro-prijemce-socialnich-davek-a-duchodu-20120913.html?_fid=5taf 

Svůj názor na sKarty můžete zavolat do Rádia Impuls na telefonní číslo 604 111 211, je možné, že pak Váš názor bude vysílán přímo v televizi. 

Chtěl bych Vás požádat, abyste tam svoje názory telefonovali, a to  co nejdříve. 

Dále Vám posílám odkaz do diskuze České televize přímo k pořadu Máte slovo. 

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo/diskuse/

 

Téma Karty sociálních systémů se stává velkým tématem, neboť řada lidí začíná chápat, že není normální, aby komerční banka uzavřela dohodu se státním úřadem o tom, že na jeho pracovištích se budou uzavírat smlouvy k otevření účtu jednotlivých klientů u této banky. A že samozřejmě také není normální, aby občané byli nuceni být klienty jedné banky. 

Věřím, že se aktivně zapojíte do diskuze, a že zavoláte do rádia Impuls. 

Přeji Vám všechno dobré.  

 

Bc. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit