Informace č.: 18-2012

24. 2. 2012

Vážení přátelé,

V příloze Vám posílám pozvánku na slavnostní předávání cen NRZP ČR MOSTY. 15. března 2012 se uskuteční 9. ročník slavnostního udílení cen MOSTY. Letošní ročník se koná v Top Hotelu Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 (www.tophotel.cz) a začíná tradičně v 15.00 hod. V příloze emailu Vám posílám náhled elektronické pozvánky s dalšími informacemi. Nezapomeňte si tuto akci přidat do kalendáře. Pokud se chcete účastnit, prosím, abyste se určitě přihlásili e-mailem na adresu m.dvorak@nrzp.cz. Pozvánku v příloze můžete dál šířit, každého však upozorněte na nutnost potvrzení účasti. Budu se těšit na setkání s Vámi. 

Vážení přátelé, 

v další příloze Vám posílám pozvánku na přednášku pana profesora Martina Potůčka, která se uskuteční v Městské knihovně v Praze. Přednáška se koná v rámci cyklu „Jiné pohledy na současnost“. Je zaměřena na sociální služby. 

Jako třetí přílohu Vám posílám pro informaci dopis předsedy Evropského fóra zdravotně postižených pana Yannise Vardakastanise ministru zdravotnictví, panu L. Hegerovi. Předseda Evropského fóra zdravotně postižených reaguje na případ české pacientky v psychiatrické léčebně v Dobřanech na Plzeňsku, která se 20. ledna 2012 oběsila v síťovém lůžku. NRZP ČR se s tímto stanoviskem ztotožňuje.

 

Přeji Vám všechno dobré. 

S pozdravem 

Bc. Václav Krása
předseda NRZP ČR
  • Pozvánka na MOSTY 2011 (PDF)
  • Pozvánka na přednášku profesora Martina Potůčka (PDF)
  • Dopis EDF ministru zdravotnictví (doc)

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit