NON-HANDICAP 2012

10. 2. 2012

NON-HANDICAP2012

 

Váš kvalitní život bez překážek!

Výstava se snaží napomáhat lidem s různými druhy handicapů a jejich překonávání pro kvalitní a aktivní život. Cílem je přispět ke zlepšení života, integrace do společnosti ve všech sférách činnosti pro tyto osoby od nejmenších dětí až po aktivní stárnutí.

Osvědčené spojení dvou zdravotnických veletrhů NON-HANDICAP a PRAGOMEDICA se každoročně stává místem setkání handicapovaných lidí a inspirací pro jejich život; ale také představením novinek od výrobců, dovozců, prodejců pomůcek pro zdravotně postižené, dobrovolných organizací, chráněných dílen aj.

Věříme, že k příjemné návštěvě a setkání s přáteli, přispěje a obohatí Vás doprovodný programvzdělávací semináře, odborné přednášky, poradenství …, ukázky činnosti neziskových organizací, výcvik asistenčních psů…).

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit