Benefice Chodovská tvrz

9. 11. 2011

Jaroslav Rudiš podporuje benefici pro duševně nemocné

 

Literáti pořádají 10. listopadu v Chodovské tvrzi benefici na podporu lidí s duševní nemocí. Výtěžek akce je určen na podporu činnosti občanského sdružení Andělská křídla. Akce se koná pod partonátem spisovatele Jaroslava Rudiše.

Na benefičním představení se diváci setkají s autorským čtením literárních děl členek sdružení Adély Hoškové a Markéty Maškové a jejich hostů ze sdružení Kolumbus, básníků Barbory Gecové a Pavla Hlušičky. Celý pořad bude doprovázet hrou na kytaru a zpěvem Jiří Máčel. Představení budou uvádět Jaroslav Nejdl a Karel Slaný.

„Duševní onemocnění může v životě potkat každého z nás, někoho se jen dotkne, někdo se s ním musí potýkat dlouhodobě. Takovou benefici, kterou pořádá sdružení Andělská křídla moc rád podporuju. Je vidět, že berou svůj osud do vlastních rukou a pomáhají si navzájem. Zaslouží si i pozornost a podporu široké veřejnosti!“ říká patron akce, spisovatel Jaroslav Rudiš.

Ve foyer Chodovské tvrze bude po celý čtvrtek 10. listopadu probíhat prodejní výstava obrazů duševně nemocných lidí. Na závěr večera se pak všechna díla vydraží ve prospěch o. s. Kolumbus.

„Výtěžek z akce je určen pro občanské sdružení Andělská křídla a o. s. Kolumbus a bude sloužit ke krytí nákladů spojených s provozem webových stránek, pronájmem klubovny a vydáváním vlastního literárního časopisu. Srdečně všechny na benefici zvu,“ říká předseda o. s. Andělská křídla Jaroslav Nejdl.

Vstupenky za 150,- Kč jsou k dispozici v pokladně Chodovské tvrze nebo na www.webticket.cz. Diváci benefice budou moci také přímo na místě darovat libovolnou finanční částku vybranému sdružení na základě darovací smlouvy.

 

Kontakty pro novináře:

o.s. Andělská křídla: Jaroslav Nejdl, 720 331 629, andelska.kridla@centrum.cz

Jan Noháč, PR&mediální komunikace, +420739378305, jan.nohac@kczahrada.cz

Chodovská tvrz, Ledvinova 9, Praha 11

www.chodovskatvrz.cz

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit