Dopis předsedy NRZP ČR členským organizacím ve věci petice „Ano charitě“

6. 10. 2011

Vážení přátelé,

na konci minulého týdne jsem Vám poslal informace o petici „Ano charitě“. K této petici proběhla v úterý 4. 10. 2011 úspěšná tisková konference, které se účastnil celý petiční výbor.

Petici podepsaly již významné osobnosti, jako například Vendula Auš Svobodová, Zuzana Baudyšová, Milan Knížák s manželkou a další. Tato petice je opravdu velmi důležitá pro celý neziskový sektor. Mnoho nadací, které Vám pomáhají s Vaší činností, by do budoucna neměly dostatek prostředků. Proto Vás znovu vyzývám, abyste aktivně sháněli podpisy pod tuto petici. Petiční archy posílejte na adresu NRZP ČR, Partyzánská 7, 170 00 Praha 7 nebo mohou být skenované a poslané e-mailem na adresu v.krasa@nrzp.cz.

Prosím, abyste tuto věc nepodceňovali a věřím, že díky Vaší aktivitě se nám podaří odvrátit další hrozbu, která ohrožuje činnost i mnoha organizací, pomáhajících lidem se zdravotním postižením.

Přeji Vám všechno dobré.

 

S pozdravem

 

Bc. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit