Dopis předsedy NRZP ČR členským organizacím ve věci hlasování o příspěvku na péči

2. 9. 2011

Vážení přátelé,

 

pravděpodobně ve středu 7. září 2011 proběhne hlasování v Poslanecké sněmovně o sociálních zákonech a také o tom, zda na příště příspěvek na péči bude příjmem uživatelů služby nebo bude zasílán přímo poskytovatelům sociální služby. Je to pro nás klíčová věc. Proto Vás prosím, abyste se obrátili na všechny poslance, na poslance ve svém okolí.

 

V příloze Vám posílám vzor dopisu. E-mailové adresy na poslance najdete na stránkách www.psp.cz. Stačí kliknout na jednotlivého poslance a objeví se Vám jeho e-mailová adresa. Nevynechejte ani adresy poslanců, kteří jsou členy vlády. Nic jiného nám nezbývá než vytvořit tlak a přesvědčit zákonodárce, že je to návrh proti nám, který nás poškozuje. Pište prosím hned, nic neodkládejte. Máme málo času. Poslanci musí cítit, že je to záležitost velkého počtu lidí. Nemáme možnost v tak krátkém čase uspořádat demonstraci, tak můžeme udělat masivní dopisovou akci.

 

Vážení přátelé, věřím, že uděláte maximum proto, aby poslanci dostali co nejvíce těchto dopisů.

 

Vážení přátelé, ještě Vám doporučuji, abyste dopis, který je v příloze, jste vložili do těla mailu a nikoliv přiložili jako přílohu.

 

Přeji Vám všechno dobré.

 

S pozdravem

 

Bc. Václav Krása
předseda NRZP ČR
Dopis (doc)

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit