• Úvodní stránka
  • Informace předsedy NRZP ČR
  • Dopis předsedy NRZP ČR členským organizacím ve věci návrhu vyhlášky, kterou se stanoví bližší vymezení schopností zvládat základní životní potřeby a způsob jejich hodnocení

Dopis předsedy NRZP ČR členským organizacím ve věci návrhu vyhlášky, kterou se stanoví bližší vymezení schopností zvládat základní životní potřeby a způsob jejich hodnocení

1. 8. 2011

Vážení přátelé,

 

v příloze Vám posílám návrh vyhlášky, kterou se stanoví bližší vymezení schopností zvládat základní životní potřeby a způsob jejich hodnocení. Do návrhu jsou zapracovány v červené barvě pozměňovací návrhy NRZP ČR. Tyto návrhy byly již poslány na MPSV ČR a v pátek 5. 8. 2011 budeme o nich jednat na ministerstvu.

 

Pokud byste měli ještě nějakou zásadní připomínku, můžete mi ji poslat na v.krasa@nrzp.cz.

 

Přeji Vám všechno dobré.

 

S pozdravem

 

Bc. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Návrh NRZP ČR k doplnění vyhlášky o vymezení schopností zvládat základní životní potřeby a způsob jejich hodnocení (doc)

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit