Dopis předsedy NRZP ČR členským organizacím ve věci happaningu, který pořádá Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče

7. 7. 2011

Vážení přátelé,

 

jak jsem Vám již jednou sdělil, připravuje Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče happening před ministerstvem zdravotnictví dne 12. července 2011 5 minut po 12:00. Prosím, pokud budete moci, abyste se tohoto happeningu účastnili. V řadě věcí se naše zájmy shodují a tudíž je dobré, abychom se vzájemně podporovali. Pokud budete někdo potřebovat odvoz po Praze můžete si již nyní objednat bezbariérovou dopravu buďto e-mailem http://www.handicap-transport.cz/objednavky/, nebo telefonem 602 267 040 na dispečinku Handicap Transport. Je potřeba říci, že potřebujete dopravu na happening před ministerstvem zdravotnictví. Prosím, pokud bydlíte v Praze v bytech zvláštního určení, je nezbytné, abyste se domluvili a jeli bezbariérovou dopravou společně. Bezbariérové spojení do lokality happeningu je prostřednictvím metra – stanice Národní třída. V případě, že nepotřebujete bezbariérový výstup z metra, tak nejbližší stanicí je Karlovo náměstí – výstup Palackého námětí. Ze stanice Národní třída je možné použít bezbariérovou tramvaj nebo jít pěšky (není to nikterak daleko). Dále upozorňujeme, že před ministerstvem zdravotnictví je i tramvajová zastávka staví zde tramvaje číslo 3, 4, 7, 10, 16, 17 a 21. Vybrané spoje zajišťují také nízkopodlažní tramvaje.

 

Těším se na setkání s Vámi před ministerstvem zdravotnictví.

Přeji Vám všechno dobré.

 

S pozdravem

 

 

Bc. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit