• Úvodní stránka
  • Pozvánky
  • Pozvánka na seminář „Moderní léčebné metody chronicky nemocných z hlediska dopadů na zdravotní a sociální rozpočty

Pozvánka na seminář „Moderní léčebné metody chronicky nemocných z hlediska dopadů na zdravotní a sociální rozpočty

31. 3. 2011

Dobrý den,

 

z pověření poslankyně výboru pro zdravotnictví MUDr. Patricie Kotalíkové a tajemníka výboru pro zdravotnictví Mgr. Martina Blažka Vám zasílám k informaci pozvánku  na seminář ?Moderní léčebné metody chronicky nemocných z hlediska dopadů na zdravotní a sociální rozpočty?. Seminář, konaný pod záštitou poslankyně výboru pro sociální politiku MUDr. Gabriely Peckové a poslankyně výboru pro zdravotnictví MUDr. Patricie Kotalíkové, se uskuteční dne 7. 4. 2011  v 10. 00 hodin v budově Poslanecké sněmovny, Malostranské

nám. 7/19, Praha 1 – Malá Strana, místnost č. 48 – „Konírna“. Viz pozvánka níže

 

V případě Vašeho zájmu o účast na tomto semináři si Vás dovolujeme požádat o včasné potvrzení Vaší účasti na sekretariát výboru pro zdravotnictví na emailovou adresu: Dibelkovah@psp.cz nebo na tel. 257 17 3346-8.

 

Zároveň si Vás dovoluji informovat, že pro vstup do budovy Poslanecké sněmovny je potřeba mít s sebou občanský průkaz nebo cestovní pas.

 

Více informací o dalších aktivitách výboru pro zdravotnictví v případě Vašeho zájmu najdete na našich webových stránkách, které přikládám níže, popř. se nás nezdráhejte kontaktovat.

 

S  pozdravem

 

Hana Dibelková

asistentka výboru pro zdravotnictví

 

Parlament České republiky

Poslanecká sněmovna

Malostranské nám. 7/19

118 26 Praha 1

 

Tel.: 257 173 348

E-mail: DibelkovaH@psp.cz

http://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=3200

Pozvánka (PDF)

 

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit