Dopis předsedy NRZP ČR členským organizacím ohledně dodatečných informací k protestnímu shromáždění

21. 3. 2011

Vážení přátelé,

 

posílám Vám dodatečné informace k zajištění dopravy na shromáždění, které se uskuteční zítra 22. března 2011 ve 12:00 hodin u MPSV ČR. NRZP ČR zajistila kyvadlovou dopravu mikrobusy se zvedacími  plošinami. Mikrobusová doprava bude jezdit mezi zastávkou Florenc a místem konání shromáždění. Odjezdy ze zastávky Florenc budou ze stanice autobusu MHD č. H1 a H2. Umístní stanice je v Křižíkově ulici, u budovy Muzea hl. města Prahy a vstupu do metra trasy C, stanice Florenc. Mikrobusy budou označeny symbolem O1, to je piktogramem osoby na vozíku. Časy odjezdů nejsou stanoveny, bude vždy záležet na plynulosti dopravy a obsazenosti jednotlivých vozů. K dispozici bude celkem 7 mikrobusů.

 

V posledních dnech jsem zaznamenal obavy některých z Vás, že se shromáždění neuskuteční. Není to pravda. Je to snaha některých lidí zabránit velké účasti na shromáždění. Nenechte se nijak znejistit. Protestní shromáždění se koná ve stejný čas, to je 22. března 2011 ve 12:00 hodin na náměstí Pod Emauzy, to je v prostoru mezi Ministerstvem práce a sociálních věcí ČR a Ministerstvem zdravotnictví ČR. Všechno je zajištěno a vzhledem k tomu, že bude pěkné počasí, tak věřím, že Vás přijede hodně.

 

Těším se na setkání s Vámi.

 

Přeji Vám všechno dobré.

 

Bc. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Mapka Florenc (JPG)

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit