Dopis předsedy NRZP ČR členským organizacím ve věci připomínek Senátního návrhu zákona, kterým se mění zákon č.: 361/2000 Sb.

9. 8. 2010

Vážení přátelé,

v příloze Vám posílám připomínky NRZP ČR k Senátnímu návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 361/2000 S., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů (Sněmovní tisk 26.)

Dovoluji si Vás požádat o spolupráci při prosazování našeho návrhu. Prosím, abyste individuálně oslovili jednotlivé poslance z Vašich volebních obvodů a požádali je, aby akceptovali naše připomínky a pokud možno návrh zákona neschválili.

Jsme přesvědčeni o tom, že Senátní návrh zákona přináší více negativ než pozitiv. Domníváme se, že pokud má dojít k novelizaci ustanovení zákona, které upravují parkovací průkazy osob se zdravotním postižením, je nejlépe navrhnout zcela novou úpravu zákona, která bude řešit tento problém komplexně, v souladu s předpisy EU.

Přeji Vám všechno dobré

Bc. Václav Krása, předseda NRZP ČR

Připomínky (dokument WORD)

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit