Miss neslyšících světa a Miss neslyšících Evropy

8. 7. 2010

Přečíst
Dne 9.7.2010 se konal v Tbilisi hlavním městě Gruzie 10. ročník „MISS neslyšících světa“ a 2. ročník „MISS neslyšících Evropy“. Soutěže se zúčastnilo 31 neslyšících dívek. Na finále do „Státního koncertního centra – Filharmonie“ se přišlo podívat na 2300 diváků. Nad akcemi převzali záštitu nejvyšší představitelé společenského a politického života v Gruzii.

Gruzínská televize přenášela soutěže v přímém přenosu. Pořadatelem soutěží byla společnost MISS Deaf s.r.o. Se soutěžemi pomáhala Unie neslyšících v Gruzii. 

Dne 9.7.2010 se konal v Tbilisi hlavním městě Gruzie 10. ročník „MISS neslyšících světa“ a 2. ročník „MISS neslyšících Evropy“. Soutěže se zúčastnilo 31 neslyšících dívek. Na finále do „Státního koncertního centra – Filharmonie“ se přišlo podívat na 2300 diváků. Nad akcemi převzali záštitu nejvyšší představitelé společenského a politického života v Gruzii. Gruzínská televize přenášela soutěže v přímém přenosu. Pořadatelem soutěží byla společnost MISS Deaf s.r.o. Se soutěžemi pomáhala Unie neslyšících v Gruzii.

Zúčastněné státy:

Arménie, Bělorusko, Bulharsko, Česká republika, Čína, Dánsko, Estonsko, Francie, Ghana, Gruzie, Chorvatsko, Indie, Izrael, Jihoafrická republika, Kanada, Litva, Maďarsko, Moldavsko, Montenegro, Německo, Nový Zéland, Paraguay, Polsko, Rumunsko, Rusko, Slovensko, Srbsko, Španělsko, Uganda, Ukrajina, Velká Británie

Výsledky:

„MISS neslyšících světa 2010“

MISS

Rusko                    Alena Smyslova

I. Vice MISS

Francie                 Julie Abbou

II. Vice MISS

Čína                      Wie Lin

„MISS neslyšících Evropy 2010“

MISS

Rusko                   Alena Smyslova

„MISS neslyšících – sympatie 2010“

Francie                 Julie Abbou

 

Za Miss Deaf s.r.o.

Mgr. Luděk Černý, Tel.: 776110088

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit