Informace č.: 26 – 2023 (Celostátní průzkumu Nemocnice ČR 2023)

20. 3. 2023

Vážení přátelé,

rádi bychom Vás informovali o tom, že máte opět možnost hodnotit kvalitu českých nemocnic prostřednictvím speciálního celostátního průzkumu Nemocnice ČR 2023.

Pokud jste v roce 2023 byli nebo ještě budete pacientem některé z českých nemocnic, pomozte HealthCare Institute prosíme nemocnici, ve které jste byli, ohodnotit vyplněním jednoho z následujících anonymních dotazníků:

HOSPITALIZOVANÍ PACIENTI:

http://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/pacienti-hospitalizovani.html?_=9

AMBULANTNÍ PACIENTI:

http://www.hc-institute.org/cz/dotazniky/pacienti-ambulantni.html?_=9

Možnost hlasování je otevřena od 1. 2. 2023 do 31. 8. 2023.

Cílem tohoto průzkumu je sestavit žebříček nemocnic dle míry bezpečnosti a také spokojenosti ambulantních a hospitalizovaných pacientů.

Výsledky 18. ročníku celostátního průzkumu Nemocnice ČR 2023 budou představeny na konci listopadu v rámci odborné konference Efektivní nemocnice 2023, kterou realizuje organizace HealthCare Institute o.p.s.

Výsledky hlasování z roku 2022 a také další zajímavé informace o ostatních kategoriích naleznete ZDE.

Předem děkujeme za váš čas i ochotu podílet se na zvyšování kvality poskytované zdravotní péče v českých nemocnicích.“

HealthCare Institute je organizace, která napomáhá postupně zvyšovat bezpečnost a kvalitu českého zdravotnictví. Prostřednictvím svých projektů se snaží diskutovat s vrcholovým managementem nemocnic, zdravotních pojišťoven a dalších zainteresovaných institucí za účelem naplňování těchto cílů.

Cílem projektu „Nejlepší nemocnice ČR“ je pravidelně sestavovat žebříček nemocnic ČR dle míry spokojenosti jejich klientů (pacientů) s kvalitou poskytovaných služeb v českých nemocnicích. Po skončení průzkumu a vyhodnocení Nejlepší nemocnice České republiky pak předkládáme managementu nemocnic výsledky jednotlivých částí šetření a umožňujeme jim definovat potenciální oblasti pro zlepšení.

Přeji vám všechno dobré.

S pozdravem

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit