Informace č.: 58 – 2022 (Informace o časopisu Respekt)

20. 7. 2022

Vážení přátelé,

NRZP ČR uzavřela s časopisem Respekt smlouvu o spolupráci. Předmětem spolupráce je, že časopis Respekt bude uveřejňovat důležité informace týkající se problematiky zdravotního postižení a bude uveřejňovat informace o činnosti NRZP ČR. Jako protihodnotu NRZP ČR poskytne informace o časopisu a zároveň informaci o tom, že časopis Respekt poskytuje velkou slevu pro držitele průkazu TP, ZTP a ZTP/P. Tato sleva činí 30 %. Časopis Respekt tuto dohodu nabídnul s tím, že usiluje o to, aby informace, které poskytuje, byly k dispozici co největšímu počtu čtenářů.

Pokud byste měli zájem objednat si předplatné časopisu s uvedenou 30 % slevou, můžete tak učinit prostřednictvím odkazu: www.respekt.cz/nrzp. Samozřejmě, že je nezbytné, abyste zároveň prokázali, že jste držiteli jednoho z výše uvedených průkazů. Časopis Respekt je týdeník.

Vážení přátelé, věřím, že pro vás tato nabídka bude zajímavá. Pokud byste si nevěděli rady, obraťte se na adresu predplatne@respekt.cz nebo +420 217 777 888 (každý pracovní den od 7.30 do 17.00, mimo pracovní dobu je k dispozici záznamník.

Přeji vám všechno dobré.

 

S pozdravem

 

 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit