Informace č.: 68 – 2020 (Pozvání na předávání cen MOSTY za rok 2019 do Zlína)

3. 9. 2020

Vážení přátelé,

dovoluji si vás pozvat na slavnostní udílení výročních cen NRZP ČR Mosty za rok 2019. Slavnostní udílení se uskuteční 15. září 2020 od 15 hodin v Kongresovém centru ve Zlíně, Náměstí T. G. Masaryka 5556, Zlín.

Původní termín byl tradičně v březnu, ale, vzhledem k nouzovému stavu, jsme museli termín předávání cen posunout až na 15. září 2020. Pozvánku s novým termínem naleznete v odkaze pod textem.

Vážení přátelé, vím, že jste možná znejistěni současnou situací kolem koronaviru. Předávání cen se uskuteční, nemusíte se ničeho bát. Jedinou povinností účastníků bude, aby měli roušky, a samozřejmě bude na místě k dispozici dezinfekce na ruce.

Celým slavnostním programem bude provázet, jako tradičně, pan Aleš Cibulka a jsou domluvena hudební vystoupení Hradišťanu s panem Jiřím Pavlicou a dále se zpěvákem Bohušem Matušem.

Vážení přátelé, pokud se rozhodnete přijet do Zlína, prosím, přihlaste se co nejdříve, pokud jste tak již neučinili, na email m.dvorak@nrzp.cz. Pan Mgr. Michal Dvořák má na starosti organizační záležitosti. Pokud byste chtěli vědět nějaké podrobnosti, můžete se dotázat na telefonním čísle 266 753 433.

Těším se na setkání s vámi ve Zlíně.

Přeji vám všechno dobré.

Mgr. Václav Krása

předseda NRZP ČR

Pozvánka na předávání cen MOSTY 2019

Stáhnout

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit