Informace č.: 59 – 2020 (NZIP možnost zveřejnit webové stránky + bannery)

22. 7. 2020

Vážení přátelé,

tento týden ve čtvrtek 23.7. bude oficiálně spuštěn NZIP (Národní zdravotnický informační portál), projekt, který má sloužit jako online zdroj ověřených informací v oblasti zdravotnictví (obsahovat bude např. články k prevenci a podpoře zdraví a řadě dalších oblastí). Obsah portálu bude kontinuálně doplňován.

Součástí NZIP je i záložka „doporučené weby“ (https://www.nzip.cz/doporucene-weby), kde mohou být zveřejněny odkazy na Vaše webové stránky (podle našich informací Vás všechny již kontaktoval koordinátor projektu, pakliže jste tuto nabídku neobdrželi a máte zájem o zveřejnění Vašeho webu, prosíme o zkontaktování na emailu propacienty@mzcr.cz – předáme informaci koordinátorovi projektu, který se Vám následně ozve).

V případě zájmu Vám Ministerstvo zdravotnictví ČR zároveň nabízíme ke zveřejnění na Vašich webových stránkách bannery, které naleznete v odkaze pod textem, přes které je možno na NZIP odkazovat. Bannerů je vícero variant, které se liší velikostí a barvami, máte tedy na výběr. Pokud se rozhodnete banner na svých webech zveřejnit, v úplně ideálním případě by se tak mělo stát již se spuštěním portálu (tj. od čtvrtka), ale z časových důvodů je samozřejmě pochopitelné, že ne vždy to bude možné a lze tak učinit i později.

Přeji Vám všechno dobré.

S pozdravem

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit