Informace č.: 76 – 2019 (Pozvánka na konferenci ERÚ Brno 30. 10. 2019)

8. 11. 2019

Vážení přátelé,

v odkaze pod textem vám opětovně posíláme pozvánku na konferenci, kterou pořádá NRZP ČR, společně s Energetickým regulačním úřadem a Výstavištěm Brno. Konference se uskuteční v rámci veletrhu REHAPROTEX ve středu 30. 10. 2019 v pavilonu A3, sál Morava od 11 hodin. Je to druhá konference, kterou připravujeme v rámci veletrhu REHAPROTEX.

Seminář je zaměřen proti zneužívání změn dodavatele elektřiny nebo plynu. Jsou to zase tzv. „šmejdi“, kteří zneužívají neznalost občanů při změně dodavatele elektrické energie nebo plynu. Ředitelka Odboru právní ochrany spotřebitele paní Mgr. Lenka Ferčáková z Energetického regulačního úřadu seznámí účastníky konference s těmito tématy:

  • Jak změnit dodavatele elektřiny nebo plynu?
  • Jak se nenechat napálit?
  • Na co si dát pozor při výběru nového dodavatele elektřiny nebo plynu?
  • Jaké jsou nejčastější triky nepoctivých prodejců elektřiny a plynu?

NRZP ČR podepsala Memorandum s Energetickým regulačním úřadem o spolupráci k boji proti tzv. „šmejdům“. To je nepoctivých prodejců elektřiny a plynu. Paní ředitelka L. Ferčáková podrobně seznámí přítomné, jaké metody využívají nepoctiví prodejci a na co si mají dát občané pozor.

Věříme, že vás toto téma zaujme, a že se účastníte tohoto semináře. Prosím, nezapomeňte se přihlásit do pátku 25. 10. 2019 na adresu  m.dvorak@nrzp.cz. V rámci semináře bude samozřejmě tlumočení do znakového jazyka a bude také simultánní přepis mluveného slova. Pokud byste se nestihli přihlásit, tak se nebojte přijít, protože kapacita sálu je poměrně velká a vždy se nějaké místo najde. NRZP ČR považuje toto téma za velmi důležité, protože v této oblasti se tzv. „šmejdům“ zatím daří.

Přeji vám všechno dobré.

 

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Pozvánka na konferenci "Desatero obrany před šmejdy v energetice"

Stáhnout

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit