Informace č.: 71 – 2019 (Přihlášení projektů na cenu MOSTY)

16. 10. 2019

Vážení přátelé,

jak víte, tak NRZP ČR podporuje aktivity druhých, přispívající ke zlepšení kvality života osob se zdravotním postižením v České republice. Z tohoto důvodu od roku 2003 pravidelně vyhlašujeme a udělujeme ceny MOSTY za mimořádnou aktivitu nebo čin ve prospěch těchto osob. Na cenu bylo od té doby navrženo bezmála tisíc projektů, počinů nebo osobností, z nichž více jak dvě stě padesát převzalo ocenění.

Za rok 2019 bude ocenění uděleno ve čtyřech kategoriích: 

1. cena pro instituci veřejné správy,

2. nestátní subjekt,

3. osobnost hnutí osob se zdravotním postižením,

4. zvláštní cena.

Vážení přátelé, prosíme Vás, abyste navrhli a nominovali na cenu MOSTY 2019 aktivity, projekt či osobnost z Vašeho okolí. Návrh na udělení ceny se podává na předepsaném formuláři, který naleznete společně se soutěžním řádem ceny v odkaze pod textem.

Vyplněný návrh odešlete na adresu NRZP ČR, Partyzánská 7, 170 00 Praha 7, nebo elektronicky na emailovou adresu nrzpcr@nrzp.cz. Uzávěrka pro podávání návrhů je 31. prosince 2019. Výsledky ceny MOSTY 2019 budou slavnostně vyhlášeny a ceny uděleny příští rok 24. března ve Zlíně. Podrobnosti o akci naleznete v časopisu MOSTY a na stránkách www.nrzp.cz.

Přeji Vám všechno dobré.

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

Nominační formulář na cenu MOSTY 2019

Stáhnout

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit