Informace č.: 4-2012 – Přístupnost Úřadů práce

11. 1. 2012

Vážení přátelé,

v příloze Vám posílám informaci o dostupnosti jednotlivých pracovišť Úřadu práce z celé republiky. Tyto poznatky jsme získali v rámci naší výzvy „Navštivme úřady práce dne 4. ledna 2012“. Tyto informace můžete využít v rámci Vaší návštěvy na jednotlivých úřadech práce a zároveň je můžete využít k tomu, abyste apelovali na vedoucí pracovníky jednotlivých pracovišť Úřadu práce ke zlepšení přístupnosti a většího komfortu pro osoby se zdravotním postižením.

Ještě jednou Vám chci moc poděkovat za to, že jste se akce účastnili i za to velké množství ohlasů, které nám přišly. Z některých měst se nám ozvalo více lidí, tak jsme Vaše názory zkompilovali.

Tyto informace předáme generálnímu řediteli Úřadu práce ČR a zároveň je v kopii pošleme ministru práce a sociálních věcí ČR.

Přeji Vám všechno dobré.

S pozdravem

 

Bc. Václav Krása
předseda NRZP ČR

 

 

  • Dostupnost Úřadů práce (doc)

Děkujeme našim partnerům

Podpořte nás

Národní rada osob se zdravotním postižením ČR odvádí denně mnoho práce ve prospěch obhajoby práv a zájmů osob se zdravotním postižením, kterých je v ČR přes 1 milion. Pomozte nám dále fungovat a buďte součástí skupiny lidí, kterým není osud druhých lhostejný.

Podpořit